Spectral TV meubel Zuid-Holland

Spectral TV meubel Zuid-Holland

Wie in Zuid-Holland een Spectral TV meubel wil kopen, kan kiezen uit bijvoorbeeld de Ameno, de Scala, de Next, de Cocoon. Daarnaast bieden ze de Twenty en de Brick aan. Een Spectral TV meubel dat u in Zuid-Holland kunt kopen wordt door het merk zelf ‘trendy’ genoemd, maar zit u daar wel op te wachten? Een hoogwaardiger merk als Banz Bord, al meer dan vijftig jaar dé specialist in Nederland in zwevende TV meubelen, is wars van kortstondige hypes. Banz Bord levert uitsluitend tijdloos design, zodat u niet om de zoveel jaar een nieuw tv meubel hoeft aan te schaffen. Sinds 1965 kenden onze designs van tv meubels slechts kleine accentverschuivingen, en nog steeds loopt jong en oud ermee weg.

Ook al klinkt een Spectral TV meubel u in Zuid-Holland misschien bekender in de oren door hun naamsbekendheid en reclames. Wie voor de echte topkwaliteit gaat kiest voor Banz Bord. Wij zijn al meer dan vijftig jaar een household name bij elke liefhebber van de absolute topklasse in TV meubels, wandkasten en dressoirs. Banz Bord heeft geen commercials op TV nodig om u te overtuigen van klasse. Immers, de onbetwistbare kwaliteit en het uitgekiende design verkopen zichzelf en vertellen zich altijd door. Want iemand die eenmaal een meubel van Banz Bord in huis heeft, wil nooit meer iets anders.

Spectral TV meubel voor uw huis in Zuid-Holland minder exclusief en uitgekiend

Ten opzichte van andere merken TV meubels zoals Spectral is bij het in Zuid-Holland gevestigde Banz Bord niets aan het toeval overgelaten. Wij werken uitsluitend met de beste componenten, de meubels zijn vervaardigd door de beste vaklui met uitstekende apparatuur en ons ervaren montageteam zal elke klant tevreden achterlaten. Bij Banz Bord heeft u in Zuid-Holland net als een Spectral TV meubel opties voor het inbouwen van speakers voor uw TV- en audio-apparatuur. Waar zij Duitse merken als Loewe en Canton gebruiken om de kostprijs te drukken, komt Banz Bord met het exclusieve Nederlandse merk Hepta, zodat u ook twintig jaar na aankoop nog steeds probleemloos kunt genieten.

Ook is voor u in Zuid-Holland een Spectral TV meubel minder exclusief dan een Banz Bord. Als een woonwinkel voor het hoger segment Banz Bord dealer wil zijn, moet deze aan onze strenge voorwaarden voldoen. Wij zijn dus absoluut geen onderdeel van een doorsnee woonboulevard.

Kies voor topdesign en ambachtelijk vakmanschap

Als u nog een beslissing moet nemen voor het kopen van een TV meubel, kijk dan in Zuid-Holland nog even verder dan een merk als Spectral en oriënteer u op een echte Banz Bord. Bezoek ons Experience Center in Vlaardingen en laat u overtuigen. Samen met u ontwerpen en realiseren wij de ultieme configuratie voor uw TV meubel. Geheel afgestemd op uw maatvoering, kleurkeuze en andere voorkeuren heeft u dan de juiste match met de nieuwste generatie smart TV’s. Dit alles geschiedt met ons concept van zwevende ophanging, waarbij alle componenten los van elkaar zijn gemonteerd.

Een echte cola-drinker drinkt alleen Coca Cola, een echte designliefhebber wil uitsluitend de topklasse en ambachtelijk vakmanschap van Banz Bord.


(010) 460 36 59  info@banzbord.nl


Design dressoir Zuid-Holland - Design tv meubel Zuid-Holland - Design wandkast - Design wandmeubel - Spectral tv meubel Zuid-Holland - Tv meubel design Zuid-Holland - Tv wandkast Rotterdam - Tv wandmeubel Rotterdam - Zwevend dressoir Rotterdam - Zwevende wandkast - Design kasten woonkamer - Design kast Rotterdam - Wandmeubels Rotterdam - TV wandmeubel op maat - TV dressoir Rotterdam - Zwevend TV meubel op maat - TV meubel op maat - Zwevende wandmeubels - TV dressoir op maat


Spectral TV meubel Zuid-Holland - Banz Bord

Spectral TV meubel Zuid-Holland Spectral TV meubel Zuid-Holland Spectral TV meubel Zuid-Holland

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar AMSTERDAM rotterdam den haag leiderdorp NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout aalsmeer bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
2017 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service