Experience Center

Het Banz Bord Experience Center is de nieuwe showroom van Banz Bord aan de Kotterstraat 8 in Vlaardingen en dé plek om inspiratie op te doen voor uw Banz Bord wandmeubel. Hier wordt een brede selectie design wandmeubels getoond in de meest uiteenlopende samenstellingen, lakkleuren en fineersoorten.

Openingstijden

Het Banz Bord Experience Center is iedere ZATERDAG van 10.00 tot 16.00 uur voor u geopend. Voor een bezoek aan ons Experience Center op andere dagen van de week kunt u een afspraak maken via ons kantoor in Vlaardingen, telefoon 010 248 9006 (b.g.g. 0653296314).


Ervaar het Hepta geluid!

Tevens hebben we een tweetal Cloud TV wandmeubels in ons Experience Center uitgerust met de high-end Hepta speakers, zodat u het hifi Hepta geluid, dat bekend staat om haar evenwichtige klankkarakter en waarachtige muzikaliteit, zelf kunt komen ervaren. Reclametaal? Eén manier om erachter te komen.   

Het Banz Bord Experience Center is iedere ZATERDAG van 10.00 tot 16.00 uur voor u geopend. Voor een bezoek aan ons Experience Center op andere dagen van de week kunt u een afspraak maken via ons hoofdkantoor in Vlaardingen, telefoon: 010 460 36 59 (b.g.g. 0653 296314).

 

 

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2019 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service