Cloud

Banz Bord Cloud is het nieuwste wandmeubel programma van Banz Bord. Een zwevend wandmeubel uit het Banz Bord Cloud programma is uitermate geschikt als design TV wandmeubel of audio meubel, daar het uitgerust kan worden met een onzichtbaar geïntegreerde high-end, HiFi speakerset van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het Nederlandse Hepta Design Audio. Hedendaagse toepassingen als audio streaming, Bluetooth en WiFi worden hierbij ondersteund. Uiteraard hebben klanten alle vrijheid om hun Banz Bord Cloud design wandmeubel zelf samen te stellen. Creëer zo zelf uw zwevend TV meubel, audio meubel of gewoon een design wandmeubel. De keuze is aan u!

Experience Center

Ben u geinteresseerd in een Banz Bord Cloud design TV meubel, dan bent u van harte welkom in het Banz Bord Experience Center aan de Kotterstraat 8 in Vlaardingen. Het Banz Bord Experience Center is iedere ZATERDAG van 10.00 tot 16.00 uur voor u geopend. Voor een bezoek aan ons Experience Center op andere dagen van de week kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 010 248 9006 (b.g.g. 0653 296314).


BANZ BORD CLOUD

Design TV wandmeubel met HiFi Hepta sound!

Elk Banz Bord Cloud design TV wandmeubel kan uitgerust worden met een speciaal door Hepta Design Audio ontwikkelde high-end, hifi luidsprekerset. Deze hypermoderne, hifi luidsprekerset omvat twee stereo, tweeweg luidsprekers die de echte concert- en bioscoopbeleving bij u in huis brengen! Ambachtelijk en met zeer intensieve luisterproeven geproduceerde Hepta speakers geven een kraakhelder geluid op elk volume en zijn toepasbaar op al uw audio apparatuur (tv, dvd/cd-speler, tablet, computer en smart phone). De duurzame behuizing van de speakers wordt strak geïntegreerd in het Cloud wandmeubel en draden worden vakkundig weggewerkt. De voorzijde van een Cloud wandmeubel wordt fraai afgewerkt met polariserend, akoestisch doorlatend doek. 

Ground Firing Basreflex - Hepta Design Audio

Subliem geluid

Aan de onderzijde van elk van de twee geïntegreerde Hepta luidsprekers is een basreflexpoort aangebracht volgens het zogenaamde ‘Ground Firing Basreflex’ principe. Dit principe verzekert een strakke en vooral sublieme weergave van de echt lage tonen, welke zich via twee speciaal hiervoor gecreëerde openingen aan de onderkant van het Cloud design TV meubel een weg banen door uw kamer. Een unieke toepassing voor de wereld van geluid vanuit een wandmeubel!

Banz Bord en Hepta Design Audio

Voor de ontwikkeling van Banz Bord Cloud, een nieuw design TV wandmeubel programma dat (nog) specifieker aansluit bij de gedigitaliseerde leefomgeving van de hedendaagse consument, zocht Banz Bord een partner om dit zwevend TV meubel van hifi geluidsweergave te voorzien. Die partner werd gevonden in Hepta Design Audio, een oer-Nederlands bedrijf uit 1955 dat 21ste-eeuwse, high-end geluidsweergave combineert met traditioneel meubelmakers vakmanschap. Speciaal voor het Banz Bord Cloud TV wandmeubel ontwikkelde Hepta Design Audio een op maat gemaakte hifi luidsprekerset: twee hypermoderne, high-end luidsprekers voorzien van de nieuwste digitale techniek welke uw Banz Bord Cloud wandmeubel tot het ultieme audio meubel maken.

BANZ BORD CLOUD DEALERS

 

                                                                                                                    

                                  

 

              

 

        

 

Cris Rutgers

Cris Rutgers van Hepta - Horen is geloven

Horen is geloven. Cris Rutgers stelt het degelijke ambacht, het ervaren handwerk en de subjectieve luistertest consequent boven het werken met de computer. Een prototype voor een luidspreker wordt op een computer berekening gebaseerd, maar dan wel gecombineerd met 45 jaar ervaring in luidsprekerbouw. Uiteraard vinden er uitgebreide metingen plaats, maar altijd nadat luisterproeven de kwaliteit bewezen hebben. Zo ontstaan daar in dat Zaanse fabriekje alle Hepta luidsprekers. Zowel het eenvoudigste als het meest uitgebreide type ontstaan op basis van een onuitblusbare liefde voor het vak, zeer veel tijd en geduld, een eerbiedwaardige vakkennis en ongelooflijk kritische, muzikale oren. Elk nieuw ontwerp wordt net zo lang opnieuw gebouwd, gecorrigeerd en bijgeschaafd tot het hoogst haalbare optimum voor die specifieke luidspreker-filter-kastcombinatie is bereikt. Een omslachtige, perfectionistische werkwijze die steeds weer tot prachtige resultaten leidt en consequent gevolgd wordt. Reclametaal? Dat kunt u zelf vaststellen. Luister en oordeel zelf, op een van de verkoopadressen.

Cris Rutgers
Hepta Design Audio - www.hepta.nl
Close

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2020 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service