Design TV meubel Zuid-Holland

Design tv meubel Zuid-Holland

Wie in Zuid-Holland een design tv meubel van uitzonderlijke klasse wenst, is bij Banz Bord aan het juiste adres. Al meer dan een halve eeuw is Banz Bord hét merk in Nederland voor mooi design op het gebied van een maatwerk design tv meubel in Zuid-Holland. Ook geldt dit voor een zwevend wandmeubel of dressoir. Onze maatwerk meubels gaan door de hoge kwaliteit tientallen jaren mee, terwijl alle strakke tijdloze ontwerpen garanderen dat het er nooit gedateerd gaat uitzien. Dit tijdloze karakter spreekt liefhebbers van alle leeftijden uit het exclusief woondesign aan.

Een maatwerk design tv meubel is bij mensen in Zuid-Holland tegenwoordig populairder dan ooit. Televisiekijken wordt extra prettig wanneer u dat in een voor u prettige omgeving kunt doen. En het voordeel van maatwerk is natuurlijk dat, dit ideaal op uw kamer en wensen aan te passen is.

Design tv meubel voor designliefhebbers in Zuid-Holland van alle leeftijden

Het meest in het oog springende voordeel van een design tv meubel van het in Zuid-Holland gevestigde Banz Bord is dat onze klanten deze helemaal naar hun eigen smaak, idee, kleur en maatvoering kunnen laten ontwerpen. Bijna elk ontwerp is mogelijk bij Banz Bord. Het design sluit zo ideaal aan op de rest van de inrichting. Geen storende details die net niet passen, of een vorm die niet goed aansluit. Alles wordt immers geheel naar uw specificaties afgeleverd. Dit uiteraard met de hoogste kwaliteitsstandaard bij alle toegepaste producten. Uw keuze voor een prettige ervaring tijdens het kijken van uw favoriete films en series was nog nooit zo groot.

Nadat Banz Bord in Zuid-Holland uw design tv meubel op maat samengesteld heeft, komen onze vakmensen bij u op locatie zorgen dat alles binnen een redelijke termijn wordt gemonteerd. Met ons zwevende concept zorgen we dat met de grootste precisie de kasten en de planken helemaal los van elkaar op iedere plek op een onzichtbare manier aan de muur worden gemonteerd. Dit geeft u een unieke keuzevrijheid bij het inrichten van uw woning of bedrijf. In het prijskaartje zitten alle kosten inbegrepen, dus ook de montagekosten. En onze monteurs zijn niet weg voordat u tevreden bent!

Kom inspiratie opdoen bij ons Experience Center

Elke zaterdag kunt u in Vlaardingen terecht bij ons Experience Center. Hier kunt u inspiratie opdoen en komen uw dromen voor hoogwaardige design meubels tot leven. In uiteenlopende opstellingen ziet u hier de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden op het vlak van exclusieve meubels. Mocht Vlaardingen niet in uw regio liggen, bedenk dan dat op deze site nog 17 andere woonwinkels genoemd staan die officieel Banz Bord dealer zijn.

Kijk ook eens naar de extra’s die wij u kunnen bieden bij het kopen van een design tv meubel van Banz Bord voor uw huis in Zuid-Holland. Denk hierbij aan de opties ten aanzien van sfeerverlichting in uw kast, of een ingebouwde speakerset van het Nederlandse A-merk Hepta.

Een design tv meubel van Banz Bord is voor u in Zuid-Holland het beste!


(010) 460 36 59  info@banzbord.nl


Design dressoir Zuid-Holland - Design tv meubel Zuid-Holland - Design wandkast - Design wandmeubel - Spectral tv meubel Zuid-Holland - Tv meubel design Zuid-Holland - Tv wandkast Rotterdam - Tv wandmeubel Rotterdam - Zwevend dressoir Rotterdam - Zwevende wandkast

Design kasten woonkamer - Design kast Rotterdam - Wandmeubels Rotterdam - TV wandmeubel op maat - TV dressoir Rotterdam - Zwevend TV meubel op maat - TV meubel op maat - Zwevende wandmeubels - TV dressoir op maat

Design tv meubel Zuid-Holland - Banz Bord

Design tv meubel Zuid-Holland Design tv meubel Zuid-Holland Design tv meubel Zuid-Holland

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar AMSTERDAM rotterdam den haag leiderdorp NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout aalsmeer bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
2017 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service